cpt. Cook
 

Kebab orman

Kreolské maso

Kuskus se skopovým masem
(Couscous au mouton)

Kůzlečí řízky

Lulja kebab

Madráské skopové maso na karí

Marocký kuskus

Maso jako med

Musaka

Pečená skopová kýta s fazolemi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečené orientální jehněčí maso

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg jehněčího masa s kostí, 3 stroužky česneku, mletý pepř, sůl, 1/2 lžičky mleté skořice, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžíce pažitky, 2  cibule, citrónová šťáva, 1/2 lžička koriandru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso odblaníme, prošpikujeme kousky česneku, opepříme a poprášíme skořicí. Pak prudce opečeme v rozehřátém oleji, posypeme drobně sekanou pažitkou, podlijeme, obložíme cibulí nakrájenou na kolečka, pokapeme citrónovou šťávou a dáme péci do vyhřáté trouby. K poloměkkému masu přidáme koriandr a dopečeme. Hotové maso vyndáme, nakrájíme a podáváme s vařenými brambory a čerstvou zeleninou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2223x    verze pro tisk

Pečený skopový hřbet s bylinkami a vínem

Perské skopové kotlety

Pikantní pečená skopová kýta

Plněná jehněčí kýta

Plov

Ražniči

Ražniči na grilu

Skopová korma

Skopová kotleta po japonsku