cpt. Cook
 

Indické kuře

Indické kuřecí
(Nasi Goreng)

Jednoduché kuře na pepři

Kantonské kuře

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)

Karí kuře

Kohout na víně
(Coq au vin)

Kokosové kuřecí curry

Korma murg curry
(Kuřecí kari ve stylu korma)

Korma z kuřete I.

Korma z kuřete II.

Kořeněný pilav s kuřetem
(Másalam pulao)

Kotíkovo kuře na karí

Kuřata na másle sváteční

Kuřata na zelenině vydatná

Kuře à la Jang Kuej-Fej

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře a la Pompadour

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  2  kuřete (menší), máslo, sůl, mletý pepř, 60 dkg nových brambor, 4  artyčoky, 1/2 sklenka červeného vína, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 1/2  bobkový list, tymián
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěná, opraná, kuřata rozkrájíme na kousky, dáme je na rozpálené máslo nebo sádlo a pečeme v přikrytém kastrole. Poloupečená kuřata osolíme a opepříme a přidáme k nim oškrábané nové brambory, očištěné rozkrájené artyčoky, přikryjeme a dusíme. Při dušeni kastrolem občas zatřeseme. Před podáváním zalejeme kuřata červeným vínem, citrónovou šťávou, přidáme bobkový list, trošku tymiánu a dusíme ještě 10-15 minut. Měkká kuřata urovnáme na míse do kruhu, doprostřed mísy nakupíme artyčoky, kolem nich nové brambory a polejeme je procezenou šťávou.
vloženo 28.07.2007    zobrazeno 2085x    verze pro tisk

Kuře à la Tahiti

Kuře Adobo