cpt. Cook
 

Indické kuře

Indické kuřecí
(Nasi Goreng)

Jednoduché kuře na pepři

Kantonské kuře

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)

Karí kuře

Kohout na víně
(Coq au vin)

Kokosové kuřecí curry

Korma murg curry
(Kuřecí kari ve stylu korma)

Korma z kuřete I.

Korma z kuřete II.

Kořeněný pilav s kuřetem
(Másalam pulao)

Kotíkovo kuře na karí

Kuřata na másle sváteční

Kuřata na zelenině vydatná

Kuře à la Jang Kuej-Fej

Kuře a la Pompadour

Kuře à la Tahiti

Filipíny   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře Adobo

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 40 dkg vepřového plecka nakrájet na kostičky, 2 stroužky česneku rozdrtit, 1/2  bobkový list, 4 lžíce octa, 2.15 dl vody, 2 lžíce oleje, 2 lžíce sójové omáčky, 1/2  rajče nakrájet na čtvrtiny, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hluboké pánvi smícháme kuře, vepřové maso, vodu, česnek, sůl, ocet a bobkový list a dobře promícháme. Přivedeme k varu, plamen snížíme na mírný a dusíme asi 30 minut, až je maso měkké. Na další pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na něm osmažíme česnek. Přidáme maso a osmahneme. Přilijeme sójovou omáčku a šťávu z masa a dusíme dalších 5 minut. Podáváme s rýží ozdobené nakrájenými rajčaty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2230x    verze pro tisk