cpt. Cook
 

Karí kuře

Kohout na víně
(Coq au vin)

Kokosové kuřecí curry

Korma z kuřete I.

Korma z kuřete II.

Kořeněný pilav s kuřetem
(Másalam pulao)

Kotíkovo kuře na karí

Kuřata na másle sváteční

Kuřata na zelenině vydatná

Kuře à la Jang Kuej-Fej

Kuře a la Pompadour

Kuře à la Tahiti

Kuře Adobo

Kuře arroz con pollo

Kuře Coco

Kuře Ča Pa-Kuai

Kuře dušené s párkem a žampióny

Kuře dušené se šunkou

Kuře dušené se zeleninou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře dušené se zeleninou a smetanou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 1.15 lžíce másla, 1/2  cibule, 2  papriky, 4  rajčata, 1/2 l kysané smetany, sůl, mletá paprika, hladká mouka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře rozdělíme na čtvrtky, odkrojíme stehna a křídla, aby se lépe opékalo. Posolíme, poprášíme je paprikou a hladkou moukou a po obou stranách je na másle do růžova opečeme. Z drůbků připravíme menší množství vývaru a po opečení kuře vývarem podléváme. K poloměkkému masu přidáme na kroužky nakrájenou odjadřincovanou zelenou papriku, na kroužky nakrájenou cibuli a dusíme 10 minut. Naposled přidáme větší oloupaná na dílky nakrájená rajčata a dusíme 5 minut. Mají zůstat v kouscích. Přilijeme smetanu smíchanou se lžičkou mouky a povaříme 5 minut. Omáčku podáme necezenou.

www.tacos.cz Příloha: jemný knedlík, nočky, rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1670x    verze pro tisk