cpt. Cook
 

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí nugety

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí perkelt

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  2  kuřata, 115 dkg slaniny, 1/2  cibule, 1/2 lžíce mleté papriky, sůl, 2 lžíce vývaru z kostí, kuřecí játra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na perkelt použijeme mladých, avšak hodně masitých kuřat, které zabijeme až těsně před přípravou. Kuřata vykucháme, očistíme, opláchneme, rozdělíme na 8-10 dílů, pak je znovu opláchneme a utěrkou osušíme. Na dvě kuřata počítáme 15 dkg slaniny, kterou rozkrájíme na kostky a rozškvaříme. Když se prudce škvaří, osmažíme v ní do růžova menší nastrouhanou cibuli, posypeme sladkou paprikou, osmahneme a vložíme do ní rozkrájená osolená kuřata a opékáme 1-2 minuty , pak je zalejeme vývarem z kostí a přikryté dusíme do měkka. Mezi dušením je obracíme a když už jsou téměř měkká, přidáme k nim kuřecí játra. Dusíme spolu asi 15 minut, načež ihned podáváme na teplé míse.
vloženo 28.07.2007    zobrazeno 2900x    verze pro tisk

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa Orloff

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou

Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Kuřecí puláo

Kuřecí ragú s houbami a omáčkou