cpt. Cook
 

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí prsa na žampiónech

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  1/2  kuřecí prsíčko (podle velikosti), 2 dkg hladké mouky, 3 dkg oleje, 2 dkg másla, 3 dkg žampiónů, 15 cl přírodního bílého vína, 7 cl šťávy z telecí pečeně, 20 dkg rajčat, 15 dkg šunky, zelená petrželka, 3 dkg tvrdého sýra, 2 dkg strouhanky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Prsíčka z menších kuřat zbavená kůže se osolí, obalí v mouce a opečou se na oleji do zlatova. Přidá se máslo, na plátky nebo na kousky krájené žampióny, trochu přírodního bílého vína, šťáva z telecí pečeně a prsíčka se udusí do měkka. Jednotlivé porce je možno zdobit žampiónovými hlavičkami podušenými na másle a zastříknutými trochou bílého vína. Vhodnou přílohou jsou zapečená rajčata plněná směsí drobně krájené nebo mleté šunky, sekané zelené petržele, strouhaného sýra, strouhanky a másla.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4280x    verze pro tisk

Kuřecí prsa Orloff

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou

Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Kuřecí puláo

Kuřecí ragú s houbami a omáčkou

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda