cpt. Cook
 

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Kuřecí asopao
(Asopao de pollo)

Kuřecí birjání

Kuřecí fajitas

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Kuřecí hrnec

Kuřecí kapsy

Kuřecí kaše

Kuřecí kofte
(Tavuk koftesi)

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí kostky Kung-pao

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg kuřecích prsíček, 15 dkg loupaných neslaných burských oříšků, 3 sušené chilli papričky,  trochu kedluben nebo celeru, 1/2 lžička škrobové moučky, 2  bílky, 1/2 lžíce žlutého vína, vepřové sádlo, sůl, 1/2 lžičky glutasolu (Wej-su), 1/2 lžička sójové omáčky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na kostičky nakrájené maso z kuřecích prsou důkladně promícháme s bílkem a škrobovou moučkou, necháme chvíli odležet. Na rozpáleném sádle dopoloměkka osmažíme kedlubnu nebo celer nakrájené na stejně velké kousky jako maso. Vyjmeme, přidáme trochu sádla a vhodíme arašídy a pálivé chilli papričky. Krátce osmahneme, přidáme maso obalené bílkem a za stálého míchání necháme změknout. Nakonec vhodíme hotovou zeleninu, ochutíme Wej-su, sójovou omáčkou, popřípadě dosolíme. Má mít jen velmi málo šťávy.

www.tacos.cz Stejným způsobem můžeme připravovat kung-pao z vepřového masa.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1829x    verze pro tisk

Kuřecí křidélka s rajskou omáčkou

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí maláí

Kuřecí maso po čínsku

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami