cpt. Cook
 

Kuře teriyaki

Kuře Tikka

Kuře Tokio

Kuře v balíčku

Kuře v balíčku po provensálsku

Kuře v bílé omáčce

Kuře v nedbalkách

Kuře Virginia

Kuře Yassa

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Kuřecí birjání

Kuřecí fajitas

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Kuřecí hrnec

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí kapsy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí řízky, sůl, 2 plátky šunky, 2 plátky tvrdého sýra, 2  jablka, směs koření 'Kuře Grill', 6  žampiónů, 2 lžíce kečupu, 4 lžíce oleje, 1/2 lžička másla (margarinu)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuřecí řízky naklepeme na tenké plátky, osolíme, lehce poprášíme směsí 'Kuře Grill' a každý poklademe polovinou plátku šunky, polovinou plátku sýra a plátkem jablka. Přeložíme a okraje sklepneme, aby byla náplň uzavřena. Svrchu znovu jemně poprášíme směsí 'Kuře Grill'.

www.tacos.cz Opečeme dozlatova po obou stranách na pánvi na oleji. Hotové kapsy vyjmeme, dáme do tepla a na pánev dáme nakrájené, nejlépe čerstvé žampióny a zbytky jablek, opečeme a přidáme kečup. Povaříme, stáhneme z ohně a přidáme kousek másla. Kapsy podáváme s brambory nebo rýží, přelité omáčkou z kečupu, žampiónů a jablek. K tomu salát z čerstvé zeleniny.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1414x    verze pro tisk

Kuřecí kaše