cpt. Cook
 

Kuře teriyaki

Kuře Tikka

Kuře Tokio

Kuře v balíčku

Kuře v balíčku po provensálsku

Kuře v bílé omáčce

Kuře v nedbalkách

Kuře Virginia

Kuře Yassa

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Kuřecí birjání

Kuřecí fajitas

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí hrnec

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 kg kuřete, 4 dl červeného vína, 1/2 dl bílého vína, 2 lžíce másla, 4 dkg slaniny, 16  šalotek, mrkev, 1/4  celeru, 20 dkg žampiónů, zelená petrželka, 2 stroužky česneku, bobkový list, tymián, majoránka, muškátový oříšek, sůl, mletý pepř, 3 lžíce koňaku, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce másla, 2  housky nakrájené a osmahnuté
zkopírováno z http://www.tacos.cz Porce kuřete opečeme v kastrolu na másle, osolíme, opepříme, pokapeme koňakem a flambujeme. Přidáme kostičky slaniny, prolisovaný česnek, nastrouhanou mrkev a celer, bobkový list, tymián, majoránku, strouhaný muškátový oříšek, podlijeme bílým vínem, posypeme sekanou petrželkou a nakrájenými žampióny a dusíme pod pokličkou asi 45 minut.

www.tacos.cz Porce kuřete vyjmeme, podlijeme červeným vínem a nepřiklopené necháme 10 minut provařit. Přidáme máslovo-moučnou kuličku, kuřecí porce a krátce povaříme. Posypeme osmahnutou houskou a podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1352x    verze pro tisk

Kuřecí kapsy

Kuřecí kaše