cpt. Cook
 

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Kuřecí asopao
(Asopao de pollo)

Kuřecí birjání

Kuřecí fajitas

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Kuřecí hrnec

Kuřecí kapsy

Kuřecí kaše

Kuřecí kofte
(Tavuk koftesi)

Kuřecí kostky Kung-pao

Kuřecí křidélka s rajskou omáčkou

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí maláí

Kuřecí maso po čínsku

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí maso po provensálsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kuřete, 2  papriky, 2  rajčata, 4  cibule, 1/2  bobkový list, 2 stroužky česneku, zelená petrželka, 1/2 lžíce provensálské směsi koření, 1/2 dl bílého vína, olej, oliva (nemusí být)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do kastrolu dáme olej, zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme provensálskou směs a nakrájené maso na kousky, opečeme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, bobkový list, nakrájené papriky a rajčata. Promícháme, zalijeme vínem a dusíme pomalu asi hodinu. Máme-li, přidáme několik vypeckovaných zelených oliv. Podáváme s těstovinami omaštěnými máslem či margarinem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3650x    verze pro tisk

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami