cpt. Cook
 

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí maso po provensálsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg kuřete, 2  papriky, 2  rajčata, 4  cibule, 1/2  bobkový list, 2 stroužky česneku, zelená petrželka, 1/2 lžíce provensálské směsi koření, 1/2 dl bílého vína, olej, oliva (nemusí být)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do kastrolu dáme olej, zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme provensálskou směs a nakrájené maso na kousky, opečeme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, bobkový list, nakrájené papriky a rajčata. Promícháme, zalijeme vínem a dusíme pomalu asi hodinu. Máme-li, přidáme několik vypeckovaných zelených oliv. Podáváme s těstovinami omaštěnými máslem či margarinem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3906x    verze pro tisk

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí nugety

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa Orloff

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou

Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Kuřecí puláo

Kuřecí ragú s houbami a omáčkou