cpt. Cook
 

Kuře teriyaki

Kuře Tikka

Kuře Tokio

Kuře v balíčku

Kuře v balíčku po provensálsku

Kuře v bílé omáčce

Kuře v nedbalkách

Kuře Virginia

Kuře Yassa

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Kuřecí birjání

Kuřecí fajitas

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Kuřecí hrnec

Kuřecí kapsy

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí kaše

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  12 dkg kuřete, 2 g soli, 2.15 cl oleje, 2.15 dkg hladké mouky, 0.2 g mletého pepře
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné a umyté kuře nakrájíme na porce. Zalejeme studenou vodou a vaříme do varu. Setřeme pěnu, posolíme a pěnu setřeme ještě jednou. Vaříme na mírném ohni do změknutí. Dokud se maso vaří, uděláme jíšku a necháme vychladnout. Až se kuře uvaří, studenou zásmažku rozmícháme v horkém bujónu a mícháme, dokud nezískáme hladkou kaši. Kaše se vaří 10 minut na mírném ohni za neustálého míchání. Kaše je hustší než omáčka.
vloženo 26.06.2007    zobrazeno 1319x    verze pro tisk