cpt. Cook
 

Kuře zadělávané s brokolicí

Kuře zadělávané s květákem

Kuře zapečené v rýži s vejci a sýrem

Kuře zapečené v rýži se sýrem

Kuřecí asopao
(Asopao de pollo)

Kuřecí birjání

Kuřecí fajitas

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Kuřecí hrnec

Kuřecí kapsy

Kuřecí kaše

Kuřecí kofte
(Tavuk koftesi)

Kuřecí kostky Kung-pao

Kuřecí křidélka s rajskou omáčkou

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí maláí

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí maso po čínsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg kuřete, 10 dkg sterilovaného hrášku, 1/2  cibule, olej, 1/2 dl vývaru z masoxu, 1/4 lžičky mletého zázvoru, 1/2 lžička sójové omáčky, 1/2 stroužku česneku, 1.15 lžičky škrobové moučky, 1/2 lžíce vody,  špetka moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na jemné hranolky, cibuli nakrájíme na tenká kolečka, podusíme na oleji, přidáme maso, za stálého míchání minutu dusíme. Přidáme vývar, zázvor, sójovou omáčku, sůl, hrášek a dusíme 3 minuty. Přidáme škrobovou moučku rozmíchanou ve vodě a dusíme ještě minutu. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4622x    verze pro tisk

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami