cpt. Cook
 

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí nugety

Kuřecí perkelt

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí perkelt

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí stehna s kůží, olej na opečení, 10 dkg másla, 2  cibule, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce maďarské mleté papriky, 15 dl vody, 2 dl šlehačky, sůl, mletý pepř, 1/2  paprika (nejlépe mix červené, zelené i žluté), 2  rajčata, olej na orestování, 10 dkg kysané smetany na ozdobení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuřecí stehna vykostíme, naporcujeme, ochutíme solí a pepřem a opečeme je na pánvi na oleji prudce z obou stran. V kastrolu rozehřejeme máslo, dozlatova osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme mouku, mletou papriku a krátce orestujeme. Přilijeme vodu nebo drůbeží vývar, zamícháme, vložíme kousky masa a 10 minut podusíme. Přidáme smetanu, necháme projít varem, dochutíme solí a pepřem. Rajčata zbavfená semen a vyjádřincované papriky nakrájené na větší kostky, prudce a krátce orestujeme. Maso přeléváme omáčkou (pozor, maďarské omáčky nejsou vůbec husté), ozdobíme restovanou zeleninou a jako přílohu zvolíme vynikající noky.
vloženo 15.11.2007    zobrazeno 3409x    verze pro tisk

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa Orloff

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou

Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Kuřecí puláo

Kuřecí ragú s houbami a omáčkou