cpt. Cook
 

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Masové závitky z kyselého zelí a masa

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  10 dkg mletého masa, 14 dkg kysaného zelí (celé listy), 3 dkg vepřového sádla, 2 dkg pórku, 1.2 dkg rýže, 2 g mletého pepře, 3 g soli, 1/2 g mleté papriky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný, umytý a nadrobno nakrájený pórek smícháme s mletým masem, rýží, sádlem, pepřem, solí a trochou vody. Všechno rozmícháme. Maso navineme do listů, vložíme do hrnce, opepříme, zalijeme tukem a přitiskneme talířem. Dolejeme vodou do výšky závitků a vaříme na tichém ohni tři hodiny (v tlakovém hrnci 35 minut).
vloženo 26.06.2007    zobrazeno 2333x    verze pro tisk

Masový závin

Mexické masové kuličky v rajčatech

Mittitei

Mleté maso s houbami a jáhlami

Mleté maso zapékané v paprikách s tykví

Musaká
(Nákyp s lilkem)

Musaka

Musaka s bramborami

Musaka z Belvederu

Musaka z mletého masa a rýže

Musaka z mletého masa a zelí

Musaka z mletého masa s lilkem nebo tykvičkami

Musaka z tykve

Mussaka

Nákyp z mletého masa s cibulí

Nervózní karbenátky na grilu

Novoroční závitky Tiung

Obalovaná vejce

Olomoucký sekaný řízek