cpt. Cook
 

Masové závitky z kyselého zelí a masa

Masový závin

Mexické masové kuličky v rajčatech

Mittitei

Mleté maso s houbami a jáhlami

Mleté maso zapékané v paprikách s tykví

Musaká
(Nákyp s lilkem)

Musaka

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Musaka s bramborami

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  12 dkg mletého masa (napůl vepřové a hovězí), 2.15 dkg cibule, 20 dkg brambor, 2 cl oleje, 6.15 dkg rajčat, 3 g rajčatového protlaku, 8 g zelené petrželky, 10 g hladké mouky, 10 g tvrdého sýra, 15 ml mléka, 1/2  vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mleté maso osmažíme s nakrájenou cibulí, rajským protlakem a sladkou paprikou, polijeme vývarem, ponecháme 10-15 minut, pak osolíme, opepříme, přidáme petržel a nakrájená rajčata. Brambory nakrájené na plátky napolo usmažíme. Do mísy dáme střídavě vrstvy brambor a mletého masa, nahoru dáme plátky rajčat. Dusíme v troubě, polijeme omáčkou z mouky, mléka a vejce, navrch nastrouháme tvrdý sýr a dáme zapéct. Necháme trochu vychladnout a nakrájíme na porce.
vloženo 26.06.2007    zobrazeno 2059x    verze pro tisk

Musaka z Belvederu

Musaka z mletého masa a rýže

Musaka z mletého masa a zelí

Musaka z mletého masa s lilkem nebo tykvičkami

Musaka z tykve

Mussaka

Nákyp z mletého masa s cibulí

Nervózní karbenátky na grilu

Novoroční závitky Tiung

Obalovaná vejce

Olomoucký sekaný řízek