cpt. Cook
 

Mrkvový křen

Okurkový krém k bramborám

Omáčka Gribiche

Omáčka Hamilton

Omáčka ke studené rybě

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Omáčka Villeroi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg másla, 12 dkg hladké mouky, 1/2 malá cibule, vývar, 2  žloutky, 15 dkg žampiónů, 10 dkg libové šunky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle zpěníme velmi drobně nakrájenou cibuli, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji po částech silným vývarem a vymícháme do hladka. Pak přidáme velmi drobně nakrájenou šunku a drobně usekané žampióny, osolíme a povaříme asi 10 minut. Jakmile je omáčka náležitě hustá, odstavíme ji z plotny, přimícháme žloutky rozkvedlané v několika lžících chladného vývaru a dobře promícháme.

www.tacos.cz Podáváme k libovému masu teplou i studenou a používáme k obalení bílého masa a hlavně zeleniny před smažením a před obalením vejci a strouhankou.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2286x    verze pro tisk

Omáčka z černého rybízu

Omáčka z Tepoztlanu
(Salsa Tepozteca)

Ořechový jogurtový krém

Pesto

Pestrý kukuřičný krém

Pikantní omáčka

Pomerančová šlehačka

Rajčatová šlehačka

Rajčatové čatní

Remuládová omáčka

Remuládová omáčka

Rouille

Ruská hořčice

Řecká sýrová omáčka