cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
· Studené omáčky
·
Teplé omáčky
·
Sladké omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Mrkvový křen
Okurkový krém k bramborám
Omáčka Gribiche
Omáčka Hamilton
Omáčka ke studené rybě
Omáčka Villeroi
Omáčka z černého rybízu
Omáčka z Tepoztlanu
(Salsa Tepozteca)
Ořechový jogurtový krém
Pesto
Pestrý kukuřičný krém
Pikantní omáčka
Pomerančová šlehačka
Rajčatová šlehačka
Rajčatové čatní
Remuládová omáčka
Remuládová omáčka
recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:
1/4 l ochucené majonézy, 1
/2
lžíce hořčice, 1
/2
cibule drobně rozsekaná (šalotka)
zkopírováno z http://www.tacos.cz
Uvedené součásti spolu dobře prošleháme.
vloženo 01.01.2007 zobrazeno 2210x
verze pro tisk
Rouille
Ruská hořčice
Řecká sýrová omáčka