cpt. Cook
 

Nákyp ze zbytku kuřete

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Opilé kuře ze S'čchuanu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg kuřete bez kostí, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžíce tuku, 2 lžíce chřestu nebo pórku, 1/2 dl vodky nebo ginu, 2 lžíce sušených hub, 1/2 lžička škrobové moučky, 1/2  cibule, 1/2 lžičky mletého zázvoru, 1/2 lžíce sójové omáčky, vývar z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme nadrobno, stejně tak cibuli a namočené houby, pórek na kousky. Na pánvi rozehřejeme tuk, na něm necháme zkaramelizovat cukr, přidáme nakrájené maso, cibuli, zázvor, podlijeme vývarem a 10 minut podusíme spolu s houbami a zeleninou. Pak přidáme sójovou omáčku a vodku. Podusíme, až vše změkne. Pokrm má mít málo šťávy a podává se s rýží a ostrým zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1373x    verze pro tisk

Pálivý hrnec

Paprika z kuřete a tykve

Paprikáš ze slepice

Pavlovické kuře

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

Pečené kuře na Budvaru

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře s jablky a brusinkami

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou

Pečené kuře z Podlesí

Pikantní kuře s medem