cpt. Cook
 

Kuřecí stroganoff na sherry

Kuřecí stroganoff s fenyklem

Kuřecí šašlik s opékanými bramborami

Kuřecí špíz

Kuřecí špíz se zeleninou

Kuřecí tikka masala

Kuřecí wellington

Kyjevský kotlet

Madráské kuře na karí

Mexické kuře na ananasu

mikolčino kuře na zelí

Minutková kuřecí směs

Nadívané kuře po lesnicku

Nadívané kuře z Gödöllö

Nadívané pečené kuře

Nákyp z kuřete

Nákyp ze zbytku kuřete

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Opilé kuře ze S'čchuanu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg kuřete bez kostí, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžíce tuku, 2 lžíce chřestu nebo pórku, 1/2 dl vodky nebo ginu, 2 lžíce sušených hub, 1/2 lžička škrobové moučky, 1/2  cibule, 1/2 lžičky mletého zázvoru, 1/2 lžíce sójové omáčky, vývar z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme nadrobno, stejně tak cibuli a namočené houby, pórek na kousky. Na pánvi rozehřejeme tuk, na něm necháme zkaramelizovat cukr, přidáme nakrájené maso, cibuli, zázvor, podlijeme vývarem a 10 minut podusíme spolu s houbami a zeleninou. Pak přidáme sójovou omáčku a vodku. Podusíme, až vše změkne. Pokrm má mít málo šťávy a podává se s rýží a ostrým zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1647x    verze pro tisk

Pálivý hrnec

Paprika z kuřete a tykve