cpt. Cook
 

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pálivý hrnec

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  2 kg slepice rozdělené na díly, 2 l vody, 2 lžičky soli, 1.15 kg vepřového masa tučnějšího nakrájeného na kostky, 2 velké cibule, 2 lžíce hnědého přírodního cukru, 2  chilli papričky (i víc), 1/2  celá skořice, 4  hřebíčky, 1/2 lžičky suchého tymiánu, 1/2 lžíce ovocného octa
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vše se uvaří v hrnci doměkka. Pak se slepice vykostí, vloží nazpět a jako příloha se podávají brambory. Je to staré indiánské jídlo. V originálním receptu se ještě přidává šťáva z kasavy.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1419x    verze pro tisk

Paprika z kuřete a tykve

Paprikáš ze slepice

Pavlovické kuře

Pečená kukuřičná kuřátka s hrozny

Pečené kuře LIN

Pečené kuře na Budvaru

Pečené kuře na česneku s pórkem

Pečené kuře po albrechticku

Pečené kuře po novohradsku

Pečené kuře po staročesku

Pečené kuře po španělsku

Pečené kuře s jablky a brusinkami

Pečené kuře s křenovou šlehačkou

Pečené kuře s medem
(Tadžin kamama)

Pečené kuře s růžičkovou kapustou

Pečené kuře z Podlesí

Pikantní kuře s medem