cpt. Cook
 

Kuřecí stroganoff na sherry

Kuřecí stroganoff s fenyklem

Kuřecí šašlik s opékanými bramborami

Kuřecí špíz

Kuřecí špíz se zeleninou

Kuřecí tikka masala

Kuřecí wellington

Kyjevský kotlet

Madráské kuře na karí

Mexické kuře na ananasu

mikolčino kuře na zelí

Minutková kuřecí směs

Nadívané kuře po lesnicku

Nadívané kuře z Gödöllö

Nadívané pečené kuře

Nákyp z kuřete

Nákyp ze zbytku kuřete

Opilé kuře ze S'čchuanu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pálivý hrnec

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  2 kg slepice rozdělené na díly, 2 l vody, 2 lžičky soli, 1.15 kg vepřového masa tučnějšího nakrájeného na kostky, 2 velké cibule, 2 lžíce hnědého přírodního cukru, 2  chilli papričky (i víc), 1/2  celá skořice, 4  hřebíčky, 1/2 lžičky suchého tymiánu, 1/2 lžíce ovocného octa
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vše se uvaří v hrnci doměkka. Pak se slepice vykostí, vloží nazpět a jako příloha se podávají brambory. Je to staré indiánské jídlo. V originálním receptu se ještě přidává šťáva z kasavy.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1718x    verze pro tisk

Paprika z kuřete a tykve