cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Podlesníky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  40 dkg brambor, hladká mouka, 2  vejce, sůl, vepřové sádlo, salám, kmín, kysaná smetana, zelí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Syrové brambory oloupeme a jemně nastrouháme. Do nastrouhaných brambor přidáme vejce, sůl, koření, jemně nakrájený salám a tolik mouky, až směs zpracujeme na středně tuhé těsto. Těstem potřeme zelné listy, svineme je a skládáme na pekáč, který jsme předem vymazali sádlem. Po upečení přelijeme kysanou smetanou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2604x    verze pro tisk

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Smažená vaječná žebírka

Sýrové suflé se zeleninou

Sýrové závitky

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Tykvičky plněné skopovým masem

Vejce na zelných listech

Vejce s modrým sýrem, houbami a borůvkami
(Œufs cocotte au bleu de Termignon, champignon et myrtilles)

Velikonoční hlavička s uzeným masem