cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Smažená vaječná žebírka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Sýrové suflé se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg zeleniny, 2 lžíce másla, 1/8 l vody, 7.15 dkg hladké mouky, 2  vejce, sůl, 1/4 lžičky muškátového květu, 10 dkg ementálu nebo vyzrálé goudy
zkopírováno z http://www.tacos.cz Recept umožňuje uplatnit i zbylé porce zeleniny velice rafinovanou formou. Hodí se sterilovaná nebo zmrazená brokolice, květák, fazolové lusky, růžičková kapusta, mrkev nebo černý kořen.

www.tacos.cz Máslo, vodu a sůl svařte. Do hrnku přisypte mouku, vymíchejte hladké těsto. Hrnek vložte do studené vody, nebo těsto přeneste do studené mísy. Do těsta zapracujte polovinu vajec, druhou vmíchejte, až těsto vychladne. Okořeňte muškátem, vmíchejte strouhaný sýr. Ohnivzdorné mističky vymažte máslem, naplňte zeleninou, povrch uzavřete těstem. Náplň nesmí přesáhnout 3/4 výšky formy. Suflé pečte uprostřed horké trouby. Podávejte horké. Na talíř dejte papírový ubrousek a na něj položte horkou misku se suflé. Nebude po talíři klouzat.

www.tacos.cz Náš tip: K zapečení použijte ohnivzdorné polévkové misky, nebo suflé zapečte ve velké formě, což trvá asi o 5 minut déle.

www.tacos.cz Příloha: Řidší rajská omáčka nebo trochu šťávy z pečeně

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1985x    verze pro tisk

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Tykvičky plněné skopovým masem

Vejce na zelných listech

Velikonoční hlavička s uzeným masem

Velikonoční hlavička s vepřovým masem

Zapečená drůbeží pochoutka