cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Anglie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Slanečkový krém

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  2 dkg másla, 1.15 dkg hladké mouky, 2 dl vývaru z kostí, 10 dkg slanečka, citrón, mletý pepř, zelená petrželka, 2 dkg žampiónů, 1/2  vejce, 20 dkg vařené rýže, sůl, 15 celých smažených žampiónů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z másla a hladké mouky se připraví světlá zásmažka, která se zalije vývarem z kostí a vše se dobře provaří. Do takto připravené omáčky se přidá rozmělněná nebo jemně nasekaná dávka vykostěných slanečků, citrónová šťáva, mletý pepř, sekaná zelená petržel, podušené kousky žampiónů a hrubě sekaná, natvrdo uvařená vejce. Vše se znovu krátce povaří. Na oválné míse nebo talíři se udělá okraj - věnec z horké okapané rýže uvařené v osolené vodě a střed se naplní omáčkou. Pokrm se nakonec obloží malými smaženými žampióny a zelenou petrželkou. Vhodnou přílohou je zelenina v sladkokyselém nálevu nebo hlávkový salát a bílý chléb.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1540x    verze pro tisk

Smažená játra s paprikou
(Arnavut cigeri)

Smažená vaječná žebírka

Sýrové suflé se zeleninou

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Tykvičky plněné skopovým masem

Vejce na zelných listech

Velikonoční hlavička s uzeným masem

Velikonoční hlavička s vepřovým masem

Zapečená drůbeží pochoutka