cpt. Cook
 

Podlesníky

Pór vařený jako chřest

Ragú ve slaných palačinkách

Rajčata plněná masitým hašé

Restované hříbky

Slanečkový krém

Turecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažená játra s paprikou

Arnavut cigeri

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg telecích jater (nebo jehněčích), 2  cibule, 2 lžíce hladké mouky, 3/4 šálku olivového oleje, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli nakrájíme na kolečka, posypeme solí a necháme 30 minut odležet. Propláchneme vodou a lehce osušíme. V misce smícháme cibuli, feferonky nakrájené na proužky a čerstvě nasekanou petrželku. Do misky dáme na kostky nakrájená játra a promícháme. Opatrně přisypáváme mouku - jen tak aby se vše obalilo a promícháme. Na pánvi rozpálíme olivový olej, na něm osmahneme játra s cibulí, asi 2 minuty po každé straně. Osolíme a opepříme, přendáme na papírový ubrousek a zbavíme přebytečného tuku. Podáváme s osmaženými brambory jako hlavní jídlo, nebo samostatně jako předkrm.
vloženo 27.09.2008    zobrazeno 1329x    verze pro tisk

Smažená vaječná žebírka

Sýrové suflé se zeleninou

Špenátové závitky

Šunka po znojemsku

Šunkové steaky s kuřecími játry a žampiony

Šunkový nákyp s parmezánem

Tatlisi gözleme
(Sladké gözleme)

Top dogs

Tykvičky plněné skopovým masem

Vejce na zelných listech

Velikonoční hlavička s uzeným masem

Velikonoční hlavička s vepřovým masem

Zapečená drůbeží pochoutka