cpt. Cook
 

Polévka s knedlíčky

Polévka s kukuřicí Ju-Mi Tang

Polévka s masovými taštičkami

Polévka s vepřovým masem

Polévka z bílých fazolí

Polévka z drůbeže

Polévka z drůbků

Polévka z husích drůbků nebo ze slepice

Polévka z králíka

Polévka z kuřete

Polévka z telecí nebo jehněčí hlavy

Polévka z uzeného masa

Polévka z uzeného masa

Polévka z vepřové krkovičky

Polévka z vepřového masa

Polévka ze skopového masa

Polévka ze skopového s tuřínem

Polévka ze slepice (husy nebo krocana)

Polévka ze zaječího předku

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pórková polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 l vývaru z kostí nebo drůbeže, 20 dkg předního hovězího, 1/2  kedlubna, 2  pórky, vegeta, sůl, zelená petrželka, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve vývaru (popř. vodě) uvaříme pomalým varem maso. Vaříme-li ve vodě, přidáme kořenovou zeleninu. Vývar scedíme, přidáme na nudličky nakrájenou kedlubnu, povaříme 5 - 6 minut, přidáme nakrájený pórek a maso nakrájené na drobnější kostičky. Krátce povaříme a dochutíme glutasolem, pepřem, solí a jemně sekanou zelenou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1184x    verze pro tisk