cpt. Cook
 

Pórková polévka s treskou a kraby

Přesnídávková polévka

Račí polévka

Ragú z kuřete

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí polévka s jikrami

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  kapr, máslo, hladká mouka, mletá paprika, cibule, ocet (citrónová šťáva), 2  bobkové listy, několik kuliček celého pepře, 2 lžíce kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou rybu (na příklad kapra nebo štiku, případně oboje) rozkrájíme na menší kusy. Maso i jikry osolíme. Připravíme si řídkou jíšku, do níž přidáme na špičku nože červené papriky a trochu ustrouhané cibule. Podlijeme ji vodou a přidáme několik kapek octa nebo citrónové šťávy, bobkové listy, jakož i několik zrnek černého pepře. Jakmile se polévka začne vařit, vložíme do ní rozkrájenou rybu a jikry a vaříme tak dlouho, až ryba změkne. Při podávání můžeme do ní přimíchat kyselou smetanu. Doporučuji rovněž zavařit do této polévky drobné játrové knedlíčky, a to nejlépe knedlíčky připravené z rybích jater.
vloženo 29.03.2016    zobrazeno 778x    verze pro tisk

Rybí polévka s knedlíčky

Rybí vývar s krutony

Sciusceddu
(Masové koule ve vaječné polévce)

Sečuánská polévka

Selská polévka

Silvestrovská polévka

Skotská skopová polévka

Slepičí polévka

Slepičí polévka

Slepičí polévka na způsob Ujházy