cpt. Cook
 

Pórková polévka

Pórková polévka s treskou a kraby

Přesnídávková polévka

Račí polévka

Ragú z kuřete

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce olivového oleje, 1/2  brambora, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, 80 dkg rajčat v konzervě, 2 lžíce rajčatového pyré, 1/2 lžičky sušeného tymiánu, několik kapek sójové omáčky, sůl a mletý pepř, 41/2 dkg sterilovaných bílých fazolí, 150 dkg tresky (halibuta nebo jiné bílé ryby), 1/2 hrst nasekané zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Olej rozehřejte ve velké pánvi nebo v pánvi wok. Oloupané nakrájené brambory osušte kuchyňským papírem a vhoďte do rozpáleného oleje. Opečte dozlatova, přidejte nakrájenou cibuli a česnek a opékejte ještě 3-4 minuty, aby i cibulka zezlátla. Vmíchejte oloupaná a nakrájená rajčata, pyré, tymián, sójovou omáčku a několik minut povařte.

www.tacos.cz Přidejte sterilované bílé fazole bez nálevu, sůl a mletý pepř podle chuti. Navrch položte rybu tak, aby byla ponořená. Dále už nemíchejte, aby se ryba nerozdrobila. Zakryjte a lehce poduste 4 minuty, jen do dovaření ryby. Podávejte sypané zelenou petrželkou.

www.tacos.cz Pravé rajčatové pyré jsou vlastně propasírovaná a varem zahuštěná rajská jablíčka zbavená slupek a semínek. V Itálii se tomuto polotovaru říká passata a pod tímto názvem jej také najdete v obchodech.

vloženo 19.10.2008    zobrazeno 1464x    verze pro tisk

Rybí polévka s jikrami

Rybí polévka s knedlíčky

Rybí vývar s krutony

Sciusceddu
(Masové koule ve vaječné polévce)

Sečuánská polévka

Selská polévka

Silvestrovská polévka

Skotská skopová polévka

Slepičí polévka

Slepičí polévka