Polévka ze zaječího předku [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Polévka ze slepice (husy nebo krocana)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Polévka ze zaječího předku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  přední díl zajíce, sůl, citrón (ocet), kořenová zelenina, bobkový list, tymián, celý pepř, máslo, hladká mouka, 2 dl kysané smetany, houska
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zaječí předek a použitelné vnitřnosti uvaříme na měkko v osolené, octové nebo citrónové vodě, s kořenovou zeleninou, bobkovým listem, tymiánem a několika zrnky pepře. Připravíme si jíšku, podlijeme ji procezeným vývarem ze zajíce a přidáme podle chuti kyselou smetanu a několik kapek citrónové šťávy nebo octa. S kostí obereme maso, pokrájíme je a vložíme do polévky. Znovu ji povaříme a pak podáváme buď s osmaženou houskou, nebo s houskovými knedlíčky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2726x    verze pro tisk

Pórková polévka

Pórková polévka s treskou a kraby

Přesnídávková polévka

Račí polévka

Ragú z kuřete

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí polévka s jikrami

Rybí polévka s knedlíčky

Rybí vývar s krutony

Sciusceddu
(Masové koule ve vaječné polévce)

Sečuánská polévka

Selská polévka

Silvestrovská polévka

Skotská skopová polévka