cpt. Cook
 

Středomořská plněná tykev

Špagetová tykev Alfredo

Špagetová tykev plněná boloňskou omáčkou se čtverým kořením
(Courge spaghetti farcie façon bolognaise aux quatre-épices)

Špagetová tykev po boloňsku

Těstoviny se zimní dýní, kapustou a pekanovou strouhankou

Tykev dušená s rajčaty

Tykev na houbách s mandlemi a oříšky

Tykev na smetaně

Tykev na způsob chřestu

Tykev plněná kukuřicí

Tykev plněná mletým masem

Tykev plněná pečeným masem

Tykev plněná rýží a mletým masem

Tykev plněná sýrem

Tykev po florentinsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tykev po uhersku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  tykve (po 300 g), sůl, kmín, 1/2  cibule, 2 lžíce rostlinného oleje, 2 lžíce hladké mouky, ocet, mletá paprika, 1/2 hrneček vývaru, 1/8 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykev nakrájíme na kostičky, osolíme, posypeme drceným kmínem a necháme asi hodinu odstát. Slejeme uvolněnou přebytečnou vodu. Na tuku osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, zaprášíme moukou a osmahneme dozlatova. Přidáme tykev, podle chuti ocet, papriku a vývar a dusíme doměkka. Krátce před dokončením zalijeme kysanou smetanou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2068x    verze pro tisk

Tykev s brambory na smetaně

Tykev se zakysanou smetanou

Tykev smažená na másle

Tykev zapečená s brynzou