cpt. Cook
 

Středomořská plněná tykev

Špagetová tykev Alfredo

Špagetová tykev plněná boloňskou omáčkou se čtverým kořením
(Courge spaghetti farcie façon bolognaise aux quatre-épices)

Špagetová tykev po boloňsku

Těstoviny se zimní dýní, kapustou a pekanovou strouhankou

Tykev dušená s rajčaty

Tykev na houbách s mandlemi a oříšky

Tykev na smetaně

Tykev na způsob chřestu

Tykev plněná kukuřicí

Tykev plněná mletým masem

Tykev plněná pečeným masem

Tykev plněná rýží a mletým masem

Tykev plněná sýrem

Tykev po florentinsku

Tykev po uhersku

Tykev s brambory na smetaně

Tykev se zakysanou smetanou

Tykev smažená na másle

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tykev zapečená s brynzou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  tykve (po 400 g), sůl, 10 dkg másla, 20 dkg brynzy, 15 dkg tvrdého sýra, 1/2 lžíce strouhanky
zkopírováno z http://www.tacos.cz V troubě upečeme tykve nasucho (pozor na spálení!). Upečené tykve umeleme na masovém strojku a osolíme. Dno zapékací misky vymažeme máslem a pokryjeme částí brynzy. Další vrstvu tvoří tykve a opět brynza. Každou vrstvu brynzy zakapeme máslem. Poslední vrstvu tvoří strouhanka smíchaná se strouhaným sýrem. V dobře vyhřáté troubě zapékáme 20 minut.

www.tacos.cz Příloha: vařený brambor

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1865x    verze pro tisk