cpt. Cook
 

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

Vepřové maso à la Kypr

Vepřové maso Key West

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

Vepřové maso na pivě

Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po pekingsku

Vepřové maso po provensálsku

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso s anýzem

Vepřové maso s bílými fazolemi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso s brambory a zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg vepřové kýty, 115 dkg klobásy, 40 dkg brambor, 10 dkg cibule, 115 dkg zelených paprik, 10 dkg rajčat, 3 lžíce oleje, sůl,  trochu worcestrové omáčky, mletý pepř, mletá paprika, karí koření (koření smíchané stejným dílem)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso a uzeninu nakrájíme na kousky, přidáme plátky oloupaných syrových brambor, kolečka cibule, proužky papriky a kolečka rajčat (není-li zelenina čerstvá, použijeme zmrazené lečo). Směs v misce osolíme, okořeníme, omastíme. Přendáme opatrně na plátek alobalu a pečlivě zabalíme, aby šťáva nemohla unikat. Pečeme podle svých možností v troubě na pekáčku nebo grilujeme na roštu.

www.tacos.cz Takto lze připravit kterékoli maso. Velmi chutné je kuře (kuřecí vykostěná prsa, která kombinujeme se šunkou), ale i kousek jehněčího zbaveného tuku, ke kterému dáme opaprikovanou nebo jinak kořeněnou zeleninu.

www.tacos.cz Větším jedlíkům k tomu nabídneme tmavý chléb.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1819x    verze pro tisk

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem