cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso s játry

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vepřového plecka nebo ramínka, 20 dkg vepřových jater, 4 lžíce oleje, 2  cibule, 1/2  feferonka, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na tenké hranolky nakrájené maso a játra, rozsekanou feferonku bez semen, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme za občasného podlévání doměkka. Hotový pokrm osolíme a podáváme se smaženými hranolky nebo opečenými brambory a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1990x    verze pro tisk

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan