cpt. Cook
 

Vepřové kotlety s pomeranči

Vepřové kotlety se smetanou

Vepřové kotlety se smetanou a vínem

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

Vepřové maso à la Kypr

Vepřové maso Key West

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

Vepřové maso na pivě

Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso po mexicku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového plecka nakrájené na malé kousky, 10 dkg slaniny nakrájené na kostičky, 2 lžíce oleje, 4 lžíce hladké mouky, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 3 stroužky česneku nasekané nadrobno, 2 lžíce chilli, 2  feferonky nakrájené nadrobno, 2.15 dl kuřecího vývaru, 150 dkg fazolí, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu opražíme do křupava. Hotovou slaninu vyndáme a držíme v teple. Vepřové maso obalíme v mouce a na pánevi zprudka odmahneme do hněda. Plamen snížíme na střední, do pánve vrátíme slaninu, přidáme cibuli a česnek a vaříme tak dlouho, až cibule zesklovatí. Přimícháme feferonky, sůl, chilli koření a kuřecí vývar. Přivedeme k varu a vaříme odkryté 2 hodiny. Fazole krátce povaříme ve vodě, necháme odkapat a přidáme je k masu. Dobře prohřejeme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5808x    verze pro tisk

Vepřové maso po pekingsku

Vepřové maso po provensálsku

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso s anýzem