cpt. Cook
 

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

Vepřové maso à la Kypr

Vepřové maso Key West

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

Vepřové maso na pivě

Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po pekingsku

Vepřové maso po provensálsku

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso s anýzem

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Řecko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso s celerem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg libového vepřového masa, 1/2 lžíce tuku, 1/2 vetší celer, sůl, mletý pepř, 2  vejce, 1/2  citrón, 2  cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku osmahneme dozlatova pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě. K poloměkkému masu přidáme nakrájený celer, přisolíme a dusíme pod pokličkou v dostatečném množství šťávy. K hotovému pokrmu přidáme do šťávy rozkvedlané vejce a citrón.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1936x    verze pro tisk

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem