cpt. Cook
 

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

Vepřové maso à la Kypr

Vepřové maso Key West

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

Vepřové maso na pivě

Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po pekingsku

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso po provensálsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřové kýty, 2  papriky, 2  rajčata, 4  cibule, 1/2  bobkový list, 2 stroužky česneku, zelená petrželka, 1/2 lžíce provensálské směsi koření, 1/2 dl bílého vína, olej, oliva (nemusí být)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do kastrolu dáme olej, zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme provensálskou směs a nakrájené maso na kousky, opečeme, osolíme, opepříme, přidáme česnek, bobkový list, nakrájené papriky a rajčata. Promícháme, zalijeme vínem a dusíme pomalu asi hodinu. Máme-li, přidáme několik vypeckovaných zelených oliv. Podáváme s těstovinami omaštěnými máslem či margarinem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4610x    verze pro tisk

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso s anýzem

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem