cpt. Cook
 

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso s fenyklem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 lžíce olivového oleje, 2 lžíce mletého fenyklu, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 7 stroužků česneku nasekaných nadrobno, 4  vepřové řízky, 3  jarní cibulky nasekané nadrobno, 2 dl bílého vína, 3 dl kuřecího vývaru, 1/2 dl šlehačky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje, přidáme 1 lžíci fenyklu a za stálého míchání 1 minutu osmahneme. Plamen snížíme na střední, přidáme cibuli a osmahneme do zlatova. Do hrnce dáme česnek a smažíme dalších 5 minut. V další pánvi rozpálíme zbytek oleje, na dno položíme osolené a opepřené vepřové medailonky a smažíme 5 minut po obou stranách. Hotové maso vyndáme a držíme v teple. Do první pánve dáme zelenou cibulku a smažíme další 2 minuty. Přilijeme víno, zamícháme, přivedeme k varu a vaříme 2 minuty. Přidáme kuřecí vývar a smetanu a za stálého míchání vaříme dalších 5 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2340x    verze pro tisk

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)