cpt. Cook
 

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

Vepřové maso à la Kypr

Vepřové maso Key West

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

Vepřové maso na pivě

Vepřové maso na zázvoru

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po pekingsku

Vepřové maso po provensálsku

Vepřové maso po srbsku

Vepřové maso s anýzem

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso s fenyklem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 lžíce olivového oleje, 2 lžíce mletého fenyklu, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 7 stroužků česneku nasekaných nadrobno, 4  vepřové řízky, 3  mladé cibulky nasekané nadrobno, 2 dl bílého vína, 3 dl kuřecího vývaru, 1/2 dl šlehačky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje, přidáme 1 lžíci fenyklu a za stálého míchání 1 minutu osmahneme. Plamen snížíme na střední, přidáme cibuli a osmahneme do zlatova. Do hrnce dáme česnek a smažíme dalších 5 minut. V další pánvi rozpálíme zbytek oleje, na dno položíme osolené a opepřené vepřové medailonky a smažíme 5 minut po obou stranách. Hotové maso vyndáme a držíme v teple. Do první pánve dáme zelenou cibulku a smažíme další 2 minuty. Přilijeme víno, zamícháme, přivedeme k varu a vaříme 2 minuty. Přidáme kuřecí vývar a smetanu a za stálého míchání vaříme dalších 5 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2040x    verze pro tisk