cpt. Cook
 

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso s paprikou a buráky

Kung-pao-žou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg vepřové kýty nebo plece, 1/2  vejce, škrobová moučka, 1/2  cibule, 6  feferonek, 3 lžíce sójové omáčky, glutasol, desertní víno, moučkový cukr, 15 dkg burských oříšků, 1/2 dl vývaru (nejlépe z kuřete), 1/2  kapie, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné maso nakrájíme na kostičky asi 1x1 cm, promícháme s vejcem, lžící škrobové moučky, glutasolem a mírně osolíme. Necháme odležet. Buráky opražíme na sucho na pánvi, feferonky rozdrtíme, kapii a cibuli nakrájíme na kostičky. Ze sójové omáčky, vína, škrobu a drůbežího vývaru si připravíme zálivku. Na pánvi prudce opečeme kostičky masa, tuk zčásti slijeme a k masu přidáme burské oříšky a zeleninu. Podusíme, zalijeme připravenou zálivkou a podle potřeby dosolíme. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2123x    verze pro tisk

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou