cpt. Cook
 

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso s pórkem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg vepřové kýty, 2 lžíce vepřového sádla, 1/2  pórek, sůl, 1/2 lžíce vína šao-sing, 2 lžíce vývaru, 1/2 lžičky moučkového cukru, 1/2 lžičky wei-su, 1/2 špetka mletého bílého pepře, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Po délce rozříznutý pórek nakrájíme na dílky asi 2 cm dlouhé, vložíme do mísy a zalijeme zálivem z vína, vývaru, soli a cukru. Vepřové maso nakrájíme na kostičky (nejprve ukrojíme plátek o síle 1 cm, zlehka naklepeme tupou stranou nože a poté překrájíme na kostičky o straně 1 cm), osolíme a prudce osmahneme na sádle. Přilijeme záliv s pokrájeným pórkem a na mírném ohni chvíli mícháme. Dochutíme wei-su (glutasolem), bílým pepřem a za stálého míchání zahustíme máčeným škrobem. Okraje zakápneme několika kapkami zázvorového oleje.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2959x    verze pro tisk

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové maso se zelenou paprikou
(La-c-žou-ting)

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso se žampióny

Vepřové maso Švej-kuo-žou

Vepřové maso Ťi-kan