cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dezert z jablek, hrušek a celeru

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3  jablka, 3  hrušky, 1/2  celer, 15 dkg rozinek, 3 dkg rozsekaných lískových ořechů, 2  vejce, 1/2  citrón, 6 dkg moučkového cukru, 2  bílky,  špetka soli, olej na alobal
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytá jablka, hrušky a celer nahrubo nastrouháme, pokapeme citrónovou šťávou, přidáme rozinky, ořechy, žloutky a cukr a vše důkladně promícháme. Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh a vmícháme jej lehce do ovocné směsi. Z alobalu si utvoříme misky, vytřeme je olejem a naplníme připravenou směsí. Povrch alobalu necháme pootevřený. Misky vložíme na plech, dáme pod gril nebo do hodně vyhřáté trouby a zapečeme. Podáváme na talířcích v pootevřeném alobalu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2716x    verze pro tisk

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

Grilovaná jablka s tvarohem

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Hrušky na víně
(Poires au vin)

Hrušky plněné krémem žervé

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

Hrušky s karamelem

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní