cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Grilovaná jablka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 středně velká jablka, 6 dkg rozinek, 6 dkg mandlí, rum, 2 lžíce jahodové marmelády, tuk,

Vanilková omáčka: 1/4 l mléka, vanilkový cukr podle chuti, škrobová moučka

zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytá jablka osušíme, odstraníme jadřinec a vzniklý otvor pokapeme rumem a naplníme směsí z rozsekaných oloupaných mandlí, z předem namočených rozinek a zavařeniny. Alobal vymažeme tukem a připravená jablka do něho volněji zabalíme. Grilujeme je asi 20 minut a potom horká jablka politá vanilkovou omáčkou podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2206x    verze pro tisk

Grilovaná jablka s tvarohem

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Hrušky na víně
(Poires au vin)

Hrušky plněné krémem žervé

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

Hrušky s karamelem

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní