cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

Grilovaná jablka s tvarohem

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Hrušky na víně
(Poires au vin)

Hrušky plněné krémem žervé

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 velké hrušky, citrónová šťáva, 30 dkg jablek, 13 dkg měkkého tvarohu, mléko, 1/2 lžička rumu, 2 lžíce moučkového cukru, 3 dkg nastrouhané čokolády
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omyté hrušky oloupeme, rozpůlíme a odstraníme jadřince. Pokapeme citrónovou šťávou, zabalíme do pomazaného alobalu a upečeme doměkka. Oloupaná jablka nakrájíme na kousky a s cukrem podusíme doměkka. Prolisujeme je a smícháme s utřeným tvarohem. Přidáme trochu mléka, rum, citrónovou šťávu a šleháme do pěny. Je-li třeba, přisladíme. Upečené hrušky dáme jednotlivě do misek a ozdobně je naplníme připravenou pěnou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1977x    verze pro tisk

Hrušky s karamelem

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní