cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Itálie - Trentino Alto Adige   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Frittelle di mele

Smažená jablka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8  jablek, 15 dkg másla, 15 dkg moučkového cukru, 1/2 šálek mléka, hladká mouka, 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva, 3  vejce, vepřové sádlo na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jablka oloupejte, vykrojte jadřinec, nakrájejte na půlcentimetrové plátky a ty poprašte cukrem. Smíchejte rozpuštěné máslo, cukr a mléko dohromady, přidejte trochu mouky, našlehaná vejce a prášek do pečiva. Těstíčko dobře promíchejte. Sádlo rozpusťte na pánvi. Plátky jablek namáčejte do těsta a smažte na velmi horkém tuku. Když jsou dozlatova, osuší se na papírovém ubrousku i ihned podávejte.
vloženo 06.06.2010    zobrazeno 1927x    verze pro tisk

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

Grilovaná jablka s tvarohem

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Hrušky na víně
(Poires au vin)

Hrušky plněné krémem žervé

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

Hrušky s karamelem

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní