cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

Grilovaná jablka s tvarohem

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Hrušky na víně
(Poires au vin)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrušky plněné krémem žervé

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 zdravé pěkné měkké hrušky, 1/2 šálku vody, 2 lžíce moučkového cukru, 2 lžíce bílého vína, 3  žervé, 4 lžíce pomerančové šťávy, 4 lžíce moučkového cukru,  trochu rumu, 2 lžíce pražených mandlí, 1/2  pomeranč nebo mandarínky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hrušky oloupeme, rozpůlíme, trochu uprostřed vybereme lžičkou, dáme do kastrolu, zalijeme vodou s cukrem a vínem a krátce podusíme. Pak je necháme v chladničce ve šťávě odležet. Do sýra žervé přidáme trochu pomerančové šťávy a našleháme je s cukrem a rumem na lehčí pěnu. Hrušky dáme na misky, ozdobíme pěnou ze žervé, hustě je posypeme oloupanými, na plátky nakrájenými praženými mandlemi a okolo dáme plátky pomeranče nebo mandarínek. Dáme dobře vychladit.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2156x    verze pro tisk

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

Hrušky s karamelem

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní