cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

Grilovaná jablka s tvarohem

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hruškový krém

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  bílé jogurty, 2 velké zralé hrušky, 1/2 lžička glukopuru, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omyté, neloupané hrušky jemně nastrouháme, smícháme s jogurtem, osladíme glukopurem, dochutíme citrónovou šťávou, případně dosladíme a dobře promícháme. Podáváme v kompotových miskách.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2156x    verze pro tisk

Hrušky na víně
(Poires au vin)

Hrušky plněné krémem žervé

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

Hrušky s karamelem

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní