cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Grilovaná jablka s tvarohem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  jablka, 2 lžičky mleté skořice, 1/2  citrónu na šťávu a kůru, 20 dkg měkkého tvarohu, 4 dkg moučkového cukru, 15 dkg rozinek, 4 lžičky medu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tvaroh smícháme s cukrem, rozinkami, citrónovou kůrou a citrónovou šťávou. Velká jablka rozpůlíme napříč (jako na Vánoce, když z jaderníku chceme vytvořit hvězdičku), odstraníme jádřince a položíme na gril (nejprve rozkrojenou stranou, pak stranou se slupkou), po opečení vložíme do důlku kousek másla a posypeme skořicí. Jakmile se máslo rozpustí, sejmeme z grilu a na talířku plníme jablka tvarohem, pokapeme medem, zdobit můžeme mátou nebo meduňkou.
vloženo 25.01.2008    zobrazeno 1910x    verze pro tisk

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Hrušky na víně
(Poires au vin)

Hrušky plněné krémem žervé

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

Hrušky s karamelem

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní