cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

Grilovaná jablka s tvarohem

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Hrušky na víně
(Poires au vin)

Hrušky plněné krémem žervé

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrušky s karamelem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  8 měkkých zralých hrušek, 4 dkg tuku, 15 lžic moučkového cukru, 1/8 l mléka, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omyté hrušky oloupeme, odstraníme jadřinec a pokrájíme na čtvrtky. Pokapeme citrónovou šťávou, vložíme do misky a zasypeme cukrem. Hrušky pokryjeme kousky tuku a v mírně předehřáté troubě asi 20 minut pečeme. Během pečení je přelijeme uvolněnou šťávou. Když cukr zkaramelizuje, zalijeme hrušky mlékem, necháme je vyvařit a podáváme horké.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3092x    verze pro tisk

Hrušky s karamelovým krémem

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní