cpt. Cook
 

Broskvový dezert II

Červenomodré pokušení

Dezert z jablek, hrušek a celeru

Flambované ovoce

Frittelle di mele
(Smažená jablka)

Grapefruit s rozinkami

Grilovaná jablka

Grilovaná jablka s tvarohem

Grilované broskve

Hroznové víno s vinnou pěnou

Hruškový krém

Hrušky na víně
(Poires au vin)

Hrušky plněné krémem žervé

Hrušky s jablečno-tvarohovou pěnou

Hrušky s karamelem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrušky s karamelovým krémem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l mléka, 2 balíčky vanilkového pudinku, 20 dkg pískového cukru, 7 dl hruškového kompotu nebo nakrájených podušených čerstvých hrušek, 1/4 l smetany na šlehání, 2  vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cukr nasypeme do kastrolu a na mírném ohni mícháme, až dostane zlatohnědou barvu. Potom za stálého míchání přiléváme 3/4 vlažného mléka a mícháme, dokud se karamel nerozpustí. Ve zbylé 1/4 mléka rozmícháme pudinkový prášek se žloutky, vlijeme do karamelového mléka a mícháme do zhoustnutí krému. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce vmícháme do teplého krému. Hrušky postavíme do mísy a zalijeme karamelovým krémem tak, že jejich konce zůstanou nepolité. Uložíme na dvě až tři hodiny do studena a před podáváním zdobíme neslazenou šlehačkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2457x    verze pro tisk

Hrušky s medem

Hrušky s mraženým krémem

Hrušky se smetanovým sýrem

Hrušky se sýrovou náplní