cpt. Cook
 

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s uzeným masem

Fazolové lusky s vejci

Fazolové lusky se smetanou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Fazolové lusky v ostré omáčce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg fazolových lusků, 2  naťové cibulky, 6 stroužků česneku, 1.15 dl masového vývaru, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce sherry, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 špetka soli, 3 lžíce oleje na smažení, 2.15 dkg másla na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazolové lusky omyjeme, odřízneme konce a nakrájíme na kousky o délce cca 4 cm. Zalejeme vývarem a vaříme na mírném ohni za stálého míchání tak, až se vývar téměř úplně vyvaří.

www.tacos.cz Cibuli a česnek oloupáme a usekáme nadrobno. Na pánvi rozpálíme máslo a olej, přidáme nasekanou cibuli a česnek. Osolíme a za stálého míchání asi 1/2 minuty smažíme. Přidáme uvařené fazolové lusky a pečlivě je promícháme s horkým tukem. Přidáme cukr, sójovou omáčku a sherry. Za stálého míchání smažíme ještě asi 1 minutu. Podáváme horké.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3045x    verze pro tisk

Gratinované fazolky se sýrem

Hrášek na smetaně

Hrášek po francouzsku

Hrášek po vídeňsku

Hrášek zapečený

Hrášek zapečený s houbami a praženým strouháním

Klášterní fazolky

Piselli alla fiorentina
(Hrášek po florentsku)

Piselli alla romana
(Hrášek po římsku)

Risi - bisi

Vařené fazolky se strouhankou a vejci

Zapečené fazolky

Zelené fazolky po egyptském způsobu

Zelené fazolky po tunisku
(Lubia chadra)

Zelené fazolky se smaženou houskou