cpt. Cook
 

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s uzeným masem

Fazolové lusky s vejci

Fazolové lusky se smetanou

Fazolové lusky v ostré omáčce

Gratinované fazolky se sýrem

Hrášek na smetaně

Hrášek po francouzsku

Hrášek po vídeňsku

Hrášek zapečený

Hrášek zapečený s houbami a praženým strouháním

Klášterní fazolky

Piselli alla fiorentina
(Hrášek po florentsku)

Piselli alla romana
(Hrášek po římsku)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Risi - bisi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  zelený hrášek, máslo, vývar, rýže, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mladý zelený hrášek podusíme na másle nebo na sádle. Můžeme jej občas podlít velmi malým množstvím vývaru z kostí nebo vodou. Současně v jiném kastrolu dusíme rýži. Když už je hrášek téměř měkký, přidáme jej k rýži a dusíme s rýži dále, až šťáva vysmahne.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2566x    verze pro tisk

Vařené fazolky se strouhankou a vejci

Zapečené fazolky

Zelené fazolky po egyptském způsobu

Zelené fazolky po tunisku
(Lubia chadra)

Zelené fazolky se smaženou houskou