cpt. Cook
 

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s uzeným masem

Fazolové lusky s vejci

Fazolové lusky se smetanou

Fazolové lusky v ostré omáčce

Gratinované fazolky se sýrem

Hrášek na smetaně

Hrášek po francouzsku

Hrášek po vídeňsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrášek zapečený

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg sterilovaného hrášku, 15 dkg tuku, 10 dkg párků nebo jiné uzeniny, sůl, 1/8 l mléka, 3  vejce, 15 dkg tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku osmahneme na nudličky nakrájenou uzeninu (nebo zbytek pečeně), přidáme okapaný sterilovaný hrášek, osolíme, promícháme a dáme do trouby zapéci. Asi po 10 minutách zalijeme vejci rozkvedlanými v mléce, posypeme strouhaným sýrem a pečeme tak dlouho, až se sýr na povrchu roztéká. Podáváme s chlebem nebo opečenými bramborami a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2226x    verze pro tisk

Hrášek zapečený s houbami a praženým strouháním

Klášterní fazolky

Piselli alla fiorentina
(Hrášek po florentsku)

Piselli alla romana
(Hrášek po římsku)

Risi - bisi

Vařené fazolky se strouhankou a vejci

Zapečené fazolky

Zelené fazolky po egyptském způsobu

Zelené fazolky po tunisku
(Lubia chadra)

Zelené fazolky se smaženou houskou