cpt. Cook
 

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s uzeným masem

Fazolové lusky s vejci

Fazolové lusky se smetanou

Fazolové lusky v ostré omáčce

Gratinované fazolky se sýrem

Hrášek na smetaně

Hrášek po francouzsku

Hrášek po vídeňsku

Hrášek zapečený

Hrášek zapečený s houbami a praženým strouháním

Klášterní fazolky

Piselli alla fiorentina
(Hrášek po florentsku)

Piselli alla romana
(Hrášek po římsku)

Risi - bisi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vařené fazolky se strouhankou a vejci

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg fazolových lusků, 15 dkg rostlinného oleje,  trochu másla na pokapání, 3  vejce vařená natvrdo, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazolky očistíme, odstraníme zbytky stonků a ostrých špiček, dáme je do vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme, necháme na cedníku okapat a přendáme na talíře. Můžeme je nechat celé nebo překrájet na 3-4 cm kousky. Na talířích je posypeme osmaženou strouhankou a na kostičky nakrájenými natvrdo vařenými vejci. Nakonec je pokapeme trochou rozpuštěného másla.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2059x    verze pro tisk

Zapečené fazolky

Zelené fazolky po egyptském způsobu

Zelené fazolky po tunisku
(Lubia chadra)

Zelené fazolky se smaženou houskou